Påväg hem från jobbet. Cyklade upp imorse,...

img_1990 (MMS)

Påväg hem från jobbet. Cyklade upp imorse, tränade efter jobbet och gick hem med lina och ebba :) nöjd tjej!


Kommentarer
Postat av: nikki

Hello förvirrad tjej 90 ! ;)



sjukt kul att du kommit in och ( kanske ? ) valt att plugga där ute i nässjö, det kommer du inte att vara ensam om, jag lovar dig ! jag åker inte tåg för vi är ett gäng ifrån jönköping som sammåker , vilket är supersmidigt men självklart går det att åka tåg vilket också är smidigt tills man ska ta sig från stationen till skolan, det är en liten bit men du kan ju se det som träning :) det går bussar där emellan och självklart kan man gå, det tar väl en kvart-tjugo min kanske.

men jag tror absolut att du kommer hitta någon mer ifrån jönköping och så kan ni sammåka !



Jag är alltid ledig på fredagar och i höstas gick vi 4 dagar i veckan och på våren 3. tiden går så himla snabbt, den bara springer iväg. är din på 2 år också?

tyvärr så är det nog lite skillnad på våra utbildningar så ni kanske går mindre i skolan och har mer att göra hemma, det vet jag ju ej. sen har ni väl praktik med eller? det har vi varje termin och då slipper man ju åka ut till nässjö på ett tag, sen har man ju jullov och sommarlov så till slut så har man knappt varit i skolan ;)



jag tycker verkligen du ska plugga, man behöver det breaket ifrån jobbandet, man ska bannimej jobba tills man är hur gammal som helst! och det lät som en väldigt intressant utbildning och som ett coolt framtida yrke. håll mig uppdaterad och återkom om du har fler frågor :) jag var också nervös inför att börja skolan igen !

2011-07-26 @ 22:58:29
URL: http://johanssonnikki.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0