Varning för känsliga läsare, har fått ett ...

img_1469 (MMS)

Varning för känsliga läsare, har fått ett litet skavsår...


Kommentarer
Postat av: James

Vill du vara SNÄLL och svara på frågor i inlägget från den 23 aug?????? Och varför uppdaterar du inte din blogg med vettiga inlägg? Intressanta inlägg så att man får veta det som pågår i ditt liv? Annars kan du lika gärna lägga ner skiten, eller vad tycker du? Är jag för hård mot dig nu?

Ox ox GBJ

2011-08-25 @ 21:00:17
Postat av: Frida

Är det din eller min blogg? Om du inte gillar vad jag skriver behöver du inte läsa. Jag lägger ner bloggen när jag vill och jag vill att du slutar läsa den nu! Va jag för hård mot dej nu? Hejdå

2011-08-25 @ 23:37:17
URL: http://fridahassel.blogg.se/
Postat av: Marre

Hörru, "James" eller vad du nu heter, är det här DIN blogg eller? DITT liv? DINA åsikter? Öhh nej, det är det fan inte. Det är Fridas och hon gör och skriver precis vad hon vill! Du borde inte ens läsa denna blogg, ingen gillar stalkers, OKEJ? Snälla, gör världen en tjänst och lämna Frida ifred! Hon kan faktiskt anmäla dig om du fortsätter. Var jag för hård mot dig nu?

2011-08-25 @ 23:48:24
Postat av: jojjo

läs en blogg som passar dig istället så är ju ditt lilla problem löst "james". Jag tycker nog att det är frida själv som bestämmer vad hon vill skriva i SIN blogg! Håller med marre - lämna frida ifred! det känns som att du har gjort ditt i fridas liv nu.

2011-08-26 @ 08:21:10
Postat av: Anonym

och just det, en sak till. Var jag för hård mot dig nu?

2011-08-26 @ 08:21:58
Postat av: Anonym

Till James/Phille/f.d friskospelarn..

Snälla, det börjar rent utav bli läskigt att du är så sjukt desperat. Jag tycker synd om dig som inte fattar vad du håller på

med. Att skriva kommentarer i falskt namn och ljuga om att du inte vet att Frida har en blogg. Jag tycker synd om

dig att du känner något sjukt behov av att vara någon annan än dig själv! Jag tycker synd om dig för att du verkar vara så korkad och tro att Frida vill prata med dig när du håller på som du gör! JAG TYCKER SYND om dig!!! Och det är inte positivt! Det är inte normalt att låtsas att man är någon annan. Du har gått över gränsen nu! Vi är inte rädda för dig, vi tycker inte om dig. Vi tycker bara synd om dig, för att du är så jäkla korkad!!! Sluta upp och bli en normal människa istället. Det är ingen som skrattar med dig, du är inte rolig! Ge upp!

2011-08-26 @ 08:49:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0